Teorichock från London

27 februari 2006

Node.London heter nån slags serie av events för new media art, trådlöst experimenterande och sånt, som pågått sen förra året. Nu lider det mot sitt slut och arrangörerna publicerar en fet reader på både papper och nät: Media Mutandis. Där medverkar även undertecknad och Palle Torsson, med vårt gemensamma grey commons-föredrag.
I övrigt en hel massa texter kring konst, teknologi, filosofi och politik. Har inte läst, men plockar fram några som kan vara värda att skriva ut och ta en titt på:

Alldeles säkert lär det rymmas en del skitsnack i textmassorna också. (Framför allt förstår jag inte vurmen för lokala valutor som håller i sig inom delar av konstvärlden – visst för att det är roligare med bytesklubbar än skatteinbetalningar, men hur dödfött är inte ett system som bygger på mätbar arbetstid?) Men annat verkar båda gott. Node.London snackade förresten om att bjuda in oss att snacka på något arrangemang senare i vår, vet inte om det blir av.

Annonser

One Response to “Teorichock från London”

  1. Anonymous Says:

    Lokala valutor/LETS är svartjobb utan dåligt samvete, jag är förvånad över att det inte är mer populärt. Folk har kanske inte så mycket samvete som man tror.

    Thomas E


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: