Bojkotta Nordkorea!

13 oktober 2005

Yelah har skaffat en satirvinjett, ”den tunga analytiska tidskriften Vänsterfönster”.
Intervjun med kampanjen ”Bojkotta Nordkorea” är makalöst kul… (via Maktbloggen)
För övrigt bjöd bloggen Kanton för ett tag sedan på en svidande parodi på Yelah.

Annonser

7 Responses to “Bojkotta Nordkorea!”

 1. Anonymous Says:

  Jag trodde att vi levde i ett fritt samhälle i Sverige, men med Datainspektionens beslut idag om att Antipiratbyrån får samla IP-adresser är ett brott mot all demokrati i världen. Att tillåta något sådant här är en nagel i ögat på alla fildelare idag, oavsett fildelningen är laglig eller olaglig. Nu går vi mot ett krypterat internet där ingen litar på någon annan.

  Under flertalet år har Antipiratbyrån och Skivbranschen begått olagligheter genom att bryta mot PUL. Jag är till 1000% säker på att Datainspektionen har blivit mutade av Skivbranschen och Antipiratbyrån. Ingen ursäktar DI’s snedsteg idag. Från och med idag kommer jag att kämpa mot förtrycket på internet !

  Alla som går mig emot kommer att få smaka på sin egen medicin !

  Jag är ytterst missnöjd med dagens beslut. Vi går mot en säker kommunism i Sverige och på internet. var och en som stödjer detta kommer att vara min måltavla på alla möjliga sätt.

  Datainspektionen kan lika bra läggas ner omgående – det finns inget som ursäktar dagens beslut !!!!

 2. Anonymous Says:

  Jepp, det är de där jävla kommunisterna som gör att vi inte kan tråla fritt. Alla dessa jävla kommunistiska, globala underhållningsjättar.

 3. Calle C Says:

  Lol, Anonymous does not forgive som man säger.

 4. Scheissmacher Says:

  Jag skulle tippa på att den första postaren har vissa problem att skilja mellan totalitarism och kommunism även om de är besläktade.

 5. Arlav Says:

  Å fasen…
  Yelah är/vill vara seriösa..
  Har alltid trott at det var nån form av vänsterironisk sajt..

 6. Anonymous Says:

  messengermircmotifmsnmsn messengernero nettoyage pcnorman virusnortonnorton utilitiespartitionpartitionspetit dejeunerpiercingpiercingsporcpostalepostalespouletquicktimerealplayerrecetterecettesrepasromssagittairesaladesaladessaumonscorpionskinskypesmileysolucesolucessolutionsolutionssoupespybotspywaresvcdsymantectablaturetablaturestarottartetartestatootatoutatouagetatouagestaureautelechargementtelechargementstelechargertribalstrilliantrucstuningvcdveauvegetarienneverseauviandevideo comiquevideos comiquesvirusvoiturevoitureswallpaperwallpaperswinampwindows media playerwinrarwinzipzodiaczodiaquezone alarmzone alarmemessengermircmotifmsnmsn messengernero nettoyage pcnorman virusnortonnorton utilitiespartitionpartitionspetit dejeunerpiercingpiercingsporcpostalepostalespouletquicktimerealplayerrecetterecettesrepasromssagittairesaladesaladessaumonscorpionskinskypesmileysolucesolucessolutionsolutionssoupespybotspywaresvcdsymantectablaturetablaturestarottartetartestatootatoutatouagetatouagestaureautelechargementtelechargementstelechargertribalstrilliantrucstuningvcdveauvegetarienneverseauviandevideo comiquevideos comiquesvirusvoiturevoitureswallpaperwallpaperswinampwindows media playerwinrarwinzipzodiaczodiaquezone alarmzone alarmemessengermircmotifmsnmsn messengernero nettoyage pcnorman virusnortonnorton utilitiespartitionpartitionspetit dejeunerpiercingpiercingsporcpostalepostalespouletquicktimerealplayerrecetterecettesrepasromssagittairesaladesaladessaumonscorpionskinskypesmileysolucesolucessolutionsolutionssoupespybotspywaresvcdsymantectablaturetablaturestarottartetartestatootatoutatouagetatouagestaureautelechargementtelechargementstelechargertribalstrilliantrucstuningvcdveauvegetarienneverseauviandevideo comiquevideos comiquesvirusvoiturevoitureswallpaperwallpaperswinampwindows media playerwinrarwinzipzodiaczodiaquezone alarmzone alarmemessengermircmotifmsnmsn messengernero nettoyage pcnorman virusnortonnorton utilitiespartitionpartitionspetit dejeunerpiercingpiercingsporcpostalepostalespouletquicktimerealplayerrecetterecettesrepasromssagittairesaladesaladessaumonscorpionskinskypesmileysolucesolucessolutionsolutionssoupespybotspywaresvcdsymantectablaturetablaturestarottartetartestatootatoutatouagetatouagestaureautelechargementtelechargementstelechargertribalstrilliantrucstuningvcdveauvegetarienneverseauviandevideo comiquevideos comiquesvirusvoiturevoitureswallpaperwallpaperswinampwindows media playerwinrarwinzipzodiaczodiaquezone alarmzone alarme


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: