Techno

10 juli 2005

Lördag eftermiddag/kväll: Blommor & Bin på Långholmen. Strålande väder och flytande gränser mellan festbesökare och alla de som bara föredrog Långholmens gräs att hänga i denna dag. Arrangörerna av gratistillställningen fick bara tillstånd att ordna två fester detta år, med nöd och näppe, jämfört med åtta sommaren innan och tolv 2003. Myndigheterna gör sitt bästa för att försämra Stockholms kulturklimat.

Natten till söndag: Fortsättning i form av en stor illegal (man måste ju ha danstillstånd i detta landet!) fest ute vid Flatenbadet, Battle Royale. Precis som tidigare på dagen ett välbesökt gratisevenemang där arrangörerna på eget bevåg lagt ner massor av pengar och arbete. Än en gång syntes kassettdödskallen, nu hängande från DJ-båset på det mäktigaste golvet, där det spelades lite d’n’b samt vansinnigt hård acid.

Idag: Träningsvärk. Myggbiten.

Ännu ett exempel på piratestetikens populärkulturella högkonjunktur: En rappare som kallar sig Porno har spelat in en hyllningslåt till The Pirate Bay. Gulligt.

Uppdatering 13/7: Obs! Rejvarna spelar ihjäl djuren i naturen! :)

Annonser

3 Responses to “Techno”

 1. petter Says:

  va kul! läste din utmärkta DNS text. planerade att gå på Battle Royale men fick förhinder… vi kanske ses på nån annan fest :) ha det bra.

 2. Anonymous Says:

  ”Detta 50 000 decibels basljud, som går genom marken så att kåkarna spricker och hederliga medborgare vrider sig i plågor av det aldrig upphörande dunket mot sina plågade trumhinnor.”

  hahahaha!

 3. petter Says:

  typiskt, njöt av Cyrus the Virus och så kommer piketen 3.30 och förläget meddelar att de måste stänga festen….


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: