Godhatesfags.com hackad

2 januari 2005

Mirror of the hacked site: click here.

This site has been shut down by
The Gay/Lesbian Conspiracy

Bilden och texten ovan är vad som just nu möter den som går in på den högerkristna amerikanska sajten www.godhatesfags.com, driven av Westboro Baptist Church, känd för sitt fanatiska homohat vars proportioner är så bisarra att många avfärdar dem som ett skämt, vilket de dock inte är.

På senare år har de blivit allt mer besatta av ”Homo Fascist Sweden”, eftersom en svensk domstol tillämpat lagen om hets mot folkgrupp mot en hetsare som råkade befinna sig i en pingstkyrkas predikstol, Åke Green.
Senaste flygbladet från Westboro Baptist Church har rubriken Thank God for Tsunami & 2000 dead Swedes!!!. (Än en gång, de är på riktigt.) Men nu är alltså Godhatesfags.com hackad och ägd. AUH tar på sig ansvaret:

Arga unga hackare // 2k5 // Swedish hellbound faggot defenders
Arga Unga Hackare (AUH) är kända för att tidigare ha defaceat bland andra Linux.se (”Linux är kommunism!”), XMMS.org (”MP3 equals communism!”), Sverigedemokraterna (”Sverigepornokraterna”) och Sverigedemokraterna igen (”Köp svensk ganja!”) samt Antipiratbyrån (”Välkomna till Internet”). Dessutom har de gett ut ascii-zinet The Conspiracy, som bland annat på elegant vis en gång för alla gör upp med begrepp som ”whitehat” och ”blackhat” för att komma fram till den tydliga definitionen: ”HACKARE HACKAR!”.

Den som vill se hur Godhatesfags.com såg ut innan den blev ägd av AUH kan gå in på Godhatesamerica.com eller Godhatessweden.com där Westboro Baptist Church vänligt nog lagt upp kopior – kanske för att ursprungliga sidan blivit hackad förr. Nämnas kan även parodisidan Godhatesfigs.com.
För övrigt har kristdemokratiska riksdagsledamoten och fundamentalisten Chatrine Pålsson hänvisat till ”statistik” hämtad från Westboro Baptist Church. Får se om hon fortsätter göra det efter deras något magstarka flygblad om Tsunami-katastrofen.

Oh, btw: God hates FAQs!

Annonser

4 Responses to “Godhatesfags.com hackad”

 1. Anonymous Says:

  De har redan fixat tillbaks det, synd.

  marcus//marx.se

 2. notwist Says:

  Skitbra artikel. ASCII-zinet var riktigt intressant läsning

 3. liquid_raven Says:

  Helt klart intressant. Men frågan är om det löser nåpgot att hacka irriterande siter. Jag skrattar fortfarande åt den hackade APB-sidan.–>


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: